Detaliile naucitoare legate de criminal si victima sa nu inceteaza sa apara.

Desi Nicoleta Botan avea un ordin de protective impotriva sotului sau, acesta nu respecta ordinal judecatoresc si de multe ori venea acasa la Nicoleta pentru a-si veeda copiii.

Ba mai mult, potrivit unor surse, se pare ca familia victimei faceau presiuni la adresa ei sa se impace cu agresorul si sa-l reprimeasca acasa.

Insa Nicoleta visa sa-si intemeieze o familie frumoasa, sa nu mai traiasca cu groaza si teama de sot. In biroul sau de la gradinita, anchetatorii au descoperit numeroase tablouri in care erau scrise citate despre rolul tatalui in viata fiicei, potrivit wowbiz.ro.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

”Relatia ei n-a mai mers si a hotarat ca are dreptul sa fie fericita. Numai ca in tara familiilor traditionale divortul nu intra in discutie. Femeia e inselata, batuta, tradata, umilita si tace. Tace de dragul copilor.

Nicoleta a suportat multa presiune din partea familiei ei. Si da, vreau ca asta sa se stie.

Familia crestina si traditionala o presau sa renunte la plangerea facuta barbatului agresiv si sa-l primeasca acasa, ca doar o iubeste, ca daca nu o iubea nu o lovea. Familia o va conduce acum pe ultimul drum.

Ea va lasa in urma doi copii, o fiica pentru care visa un alt fel de familie.

Aici sunt doua tablouri din gradinita. Doua citate in care ea credea. In jurul nostru e o lume si intrebari. Ce puteam face altfel, noi cei din jurul ei.

Luati in serios femeile batute. Nu mereu cauta atentie. Uneori chiar traiesc o drama muta terminata in moarte.", a scris un prieten pe contul de socializare.

Nicoleta Botan, directoarea unei gradinite private, a fost injunghiata in biroul ei, vineri la pranz. A fost stabilizata si transportata la spital de urgenta, insa s-a stins din viata pe masa de operatie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si