In „Top 300 – Cei mai bogati romani”, realizat de revista Capital, Gigi Becali figureaza cu o avere de 400-500 de milioane de euro, facuta din imobiliare. Chiar daca sustine ca are mereu la dispozitie bani gheata, Becali s-a si imprumutat la banci.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

In urma cu aproape 10 ani, Becali a contractat mai mult credite, pe care nu le-a achitat in totalitate nici in prezent, desi se angajase sa le plateasca pana in 2012. Este vorba de un imprumut de 40.000 de euro, de altul de 157.000 de euro si de unul de 10,2 milioane de lei, adica de aproximativ 2,25 milioane de euro.

In 2017, Becali, care figureaza ca debitor, a solicitat prelungirea, pentru inca 5 ani, a avizului de ipoteca mobiliara pentru toate creditele care insumeaza aproximativ 2,5 milioane de euro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si