Ce s-a intamplat ieri, ce ati patit? "O excita cand mergeam tare, cu viteza! O excita!"

Este explicatia halucinanta data de soferul care a provocat un accident groaznic in Capitala, in urma caruia cinci oameni au fost raniti si patru masini avariate. Potrivit martorilor, barbatul s-ar fi certat cu sotia sa in timp ce conducea dinspre Calea Grivitei spre Calea Victoriei. Intr-un moment de furie, acesta a accelerat si a izbit violent masinile care erau stationate la semafor.

El spune ca lucrurile stau cu totul altfel. Nu ar fi avut loc o cearta, iar accidentul nu a fost provocat cu intentie.

Testele preliminare arata ca ambii erau sub influenta drogurilor. Dupa ce l-au verificat, anchetatorii au aflat ca barbatul nu are nici permis de conducere eliberat de autoritatile romane si au gasit in masina lui o punga cu un praf ce pare a fi cocaina. El le-a prezentat politistilor un permis libanez, care nu este valabil pe teritoriul Uniunii Europene.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

De asemenea, se pare ca nu este prima data cand soferul violent este oprit in trafic de politisti. Oamenii legii incearca sa afle acum daca individul mai are si alte dosare penale. Intre timp, il cerceteaza pentru tentativa de omor, conducere fara permis si sub influenta produselor stupefiante. Sotia lui a ramas internata la spital.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si