Invitata la emisiunea Teo Show, Romanita Iovan a povestit ca fiul ei Albert este foarte interesat de viata tatalui lui si ca il considera un erou.

"E important pentru Albert sa stie ca tatal lui a fost un erou. S-a maturizat precoce, dar a ajuns in momentul de fata sa se bucure ca poate sa faca ceva pentru Adrian, tatal lui.

Perceptia lui a fost diferita la fiecare varsta. De doua ori nu si-a serbat onomastica, e o durere pentru el ca tatal lui nu mai. Dar este o legatura psihica si sentimentala, acestea nu se pierd. Are gena lui, seamana cu Adrian. Noi vorbim despre Adrian in fiecare zi, iar Albert isi aduce aminte de el. M-a intrebat acum cateva zile cum m-a cerut Adrian de sotie. I-am povestit ca la Dubai, pe dune de nisip. Mi-a cerut sa vada inelul. Este un copil foarte sensibil. Se studiaza pe el insusi, cauta asemanarile cu tatal lui", a spus Romania Iovan, la Teo Show.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

"De fiecare cand mergem la parastas, iese soarele. Peisajul este mirific. Este o poveste de viata de fiecare data cand mergem acolo, in peisajul ala minunat. Oamenii din Horea sunt minunati, Ardealul este altceva. Albert isi doreste ba sa fie astronaunt, ba agent CIA. Vrea sa experimenteze si il las", a mai spus aceasta.


 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si