GIORGIANA, SOTIA SOFERULUI CARE AR FI CONDUS DROGAT: Mi-a spus ca ma omoara si ca in ziua aia voi muri, si ca eu voi muri ori vom muri. A zis vei muri astazi, sau vom muri amandoi. Eu de la accident nu cred ca ma nimic, ca m-am bagat cumva sub bord. M-am apucat de centura si m-am pus cu spatele.

Loviturile le am de la bataia pe care mi-a dat-o cand s-a oprit masina. Afara? In masina.

Cu chipul tumefiat de lovituri. Asa a iesit din spital sotia soferului care a recunoscut ca a condus drogat.

GIORGIANA: Va este frica de sotul dumneavoastra? Nu stiu ce sa mai spun. Da. De ce? Pentru repercusiuni. Fiecare om in parte, ce gandeste…  

Declaratiile despre omul alaturi de care a trait 12 ani sunt de-a dreptul socante.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

GIORGIANA: Am plecat intr-un calm inexplicabil. A spus sa iesim la aer, sa luam o gura de aer. Era soare, frumos. In momentul in care a pornit masina a vazut deasupra, in geanta, un ruj si s-a panicat si a spuns cum, mi-ai pus filaj? Ca te omor, sa iti fac, ca iti dreg… De acolo, a inceput totul, cateva secunde, nu pot sa explic in momentul de fata.

Recunoaste ca atat ea, cat si barbatul, erau sub influenta stupefiantelor. Acesta este si motivul din cauza caruia acesta s-ar fi panicat si a crezut ca sotia i-ar fi vrut raul.

GIORGIANA: A lasat masina sa curga..  Nu ma asteptam la asa ceva dar in ziua aceea lucrurile au luat o intorsatura… Dar,  consuma multa cocaina? Banuiesc ca stiti  deja. Nu stiu sa va spun cantitatea dar, consumase. Dar, dumneavoastra ati consumat? Am consumat si eu, da.

Femeia are un copil dintr-o alta relatie. Ramas singur, baiatul a venit dimineata sa isi vada mama.

GIORGIANA: V-a mai lovit si altadata? Nu pot sa va dau detaliile, nu as vrea. Am cerut in seara in care s-a intamplat. Ordin de restrictie? Da.

Cat despre permisul de conducere din Liban, pe care soferul l-a prezentat politistilor...

GIORGIANA: Avea permis de conducere, pentru ca s-a auzit ca nu era obtinut legal. Nu stiu ce s-a vehiculat. Nu comentez.

Anchetatorii au cerut colegilor din Liban date pentru a putea stabili daca permisul prezentat de barbatul in varsta de 39 de ani este unul autentic. Intre timp, individul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. El este acuzat de tentativa de omor, consum de droguri si conducere fara permis.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si