Meteorologii au emis o atentionare cod galben de ninsori, valabila de 08 februarie, ora 18.00 pâna la 09 februarie, ora 17.00, pentru mai multe judete din tara.

In intervalul menţionat, in toate zonele de munte va ninge, iar in regiunile nord-estice, nordice şi centrale, treptat vor predomina ninsorile.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

Local, in Carpatii Orientali, precum si in nordul Moldovei, Maramures si in estul Transilvaniei, cantitatile de precipitatii vor atinge 15...20 l/mp si se va depune strat nou de zapada.
incepand cu primele ore ale zilei de vineri (09 februarie), vantul se va intensifica in cea mai mare parte a Moldovei, cu viteze de 45...55 km/h, dar si pe crestele montane, unde temporar vor fi rafale de 65...70 km/h.

Mai ales pe parcursul zilei de vineri (09 februarie) intensificari

temporare ale vântului se vor semnala si in regiunile sudice, sud-estice si centrale, cu viteze in general de 50...55 km/h.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si