In spatele acelor garduri a fost tinuta femeia pret de cateva minute asta pana cand o clienta a supermarket-ului a vazut intreaga scena si a cerut paznicilor sa o elibereze.

Totul s-a intamplat la un supermarket din Satu Mare. O clienta a magazinului a fost ce a care a facut descoperirea.

Tanara a povestit pe un site de socializare cum s-a intamplat.

"Azi, la Satu Mare, acest "domn" – paznic, impreuna cu colegul sau, au inchis-o pe aceasta fata in locul destinat deseurilor. Cand zic ca au inchis o, nu exagerez, au inchis o cu cheia. Am stat cam 10 minute pana am pus bagajele in masina, am asteptat sa vad cum decurg lucrurile.[...] I- am spus ca nu are dreptul de a inchide o persoana, a zis ca asa face …ca sa o sperie 5 minute. [...] Mi-a zis sa mi vad de treaba, i-am zis ca i-am facut poze. Apoi …vazand ca nu plec… A deschis-o pe persoana care se afla inauntru, care, vizibil nu putea riposta prea mult. Ce e de facut?"

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

SURSA: FACEBOOK.COM

Agentul de securitate care a inchis-o pe femeie intre acele garduri, le-ar fi declarat oamenilor legii ca a recurs la acest gest dupa ce femeia ar fi deranjat clientii magazinului.

Intamplarea a ajuns repede in vizorul politiei.

PAULA COCHERA, PURTATORUL DE CUVANT AL IPJ SATU MARE: Un barbat de 27 de ani, din localitatea Satu Mare ar fi introdus o femeie de 25 ani in aceeasi localitate intr-un spatiu ingradit destinat deseurilor menajere.

Politistii mai sustin ca femeia, care are probleme psihice, nu ar fi fost si incuiata cu cheia in acea cusca, dar... din cauza problemelor de sanatate pe care le are, nu s-a putut orienta sa se salveze singura.

Oamenii legii l-au identificat pe cel care a inchis-o pe tanara in spatiul destinat gunoiaielor. Barbatul este acum cercetat de lipsire de libertate si risca sa ajunga la inchisoare. 

"Regretam situatia creata, in care a fost implicat agentul de paza al magazinului nostru din Satu Mare, angajat al unei firme externe care asigura servicii de paza pentru magazinele noastre.

Lidl Romania este o companie care respecta toate drepturile fundamentale ale omului, un angajament ferm pe care il luam prin intermediul Codului nostru de Conduita.
Va asiguram ca am luat toate masurile necesare pentru a sprijini solutionarea acestei situatii"
, au declarat reprezentantii companiei.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si