DRAGNEA: "Guvernul va decide daca ramane sau nu ramane acolo...e strict decizia guvernului si a premierului"

Creierul programului de guvernare al PSD da batai de cap partidului.

Condamnarea i-ar putea aduce si demiterea din functie. Maine, in cadrul Biroului Permanent Executiv, Viorica Dancila este asteptata sa le spuna colegilor ce va face in cazul lui Valcov.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Sedinta ar putea fi una decisiva si pentru numarul doi in partid, Nicolae Badalau. Presedintele executiv al PSD l-a sustinut pe Mihai Tudose in incercarea de a ramane la Palatul Victoria. Pentru asta ar putea ramane fara functie.

DRAGNEA: "ramane in functie de presedinte executiv domnul badalau? din partea mea da, daca vrea sa ramana eu nu am nicio problema"

Si ministrul de finante, Eugen Teodorovici, ar putea ajunge la judecata partidului, dupa ce a anuntat ca nu renunta la ideea impozitarii activitatilor comerciale desfasurate de  Biserica.

TEODOROVICI: "Impreuna cu biserica se discuta vis a vis de un nr de activitati cu caracter comercial, economic sa spunem vis a vis sa aplicam aceasta fiscala, abnii ar fi ramas la biserica dar cheltuiti pt probleme sociale"

PSD este un sustinator al bisericii ortodoxe romane si sunt slabe sanse ca Teodorovici sa isi convinga colegii sa il sustina in vederea initierii unui proiect de impozittare a Bisericii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si