Eugenia Pascotescu: Aici este semnul de persoana cu handicap pe care il detin pe aceasta masina de zece ani. Era amenda, 40 de ron, spre surprinderea mea. Pentru ca am parcat pe loc rezervat persoanelor cu handicap.

Politistul local ar fi putut fi scutit de scrierea procesului verbal, pe care a strecurat si o greseala gramaticala, daca s-ar fi uitat mai atent la masina.

Politia locala, inconjori masina, fratele meu! Te uiti, sa vezi, asta de ce a parcat aici. Ia sa vedem. La mine, pur si simplu, tac, pac! Mi-a asezat amenda pe geam si gata!

Pe langa faptul ca a fost pusa degeaba pe drumuri, soferita a avut de indurat si umilinta statului. Ajunsa in fata politiei locale, femeia nu a gasit nici loc de parcare special si a fost nevoita sa urce pana la etajul doi, o povara pentru cineva cu problemele ei. 

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Uitati, nu sunt locuri de parcare. Politia Locala nu are loc de parcare pentru persoane cu dizabilitati. Este frumos…

M-au pus pe drumuri degeaba, efectiv s-au jucat cu sanatatea mea.

Ati obosit. Normal, si stresul de ieri m-a daramat pur si simplu. Sunt bulversata.

Eugenia Pascotescu: Mi-as dori ca toate persoanele cu dizabilitati sa fie respectate in tara asta.

Dorina Vargatu, presedinte Asociatia Handicapatilor Fizic Lugoj: Din pacate, nu sunt amendati cei care intr-adevar nu detin o legitimatie sau nu au probleme. Sunt amendati cei care au probleme.

Reprezentantii politiei si-au cerut scuze, dar i-au spus femeii ca are partea ei de… vina.

Dumitru Nistor, director executiv Politia Locala Lugoj: Datorita faptului ca acel semn international pentru persoanele cu dizabilitati era pe luneta, acel lucrator de politie efectiv nu l-a vazut. Din acel motiv a aplicat un colant in care a invitat posesorul masinii la sediul Politiei Locale pentru clarificarea situatiei.

Intr-un final, femeia a scapat de amenda nemeritata, dar spune ca experienta a lasat-o cu un gust amar.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si