Curtea de Apel Galati a pronuntat pe 22 februarie verdictul definitiv in cazul asistentului medical Viorel Micu, care a scandalizat opinia publica in urma cu doi ani. Acesta a fost condamnat la opt ani de inchisoare pentru viol si obligat sa-i plateasca daune morale de 15.000 de euro uneia dintre victime.

Pe 7 iulie 2015, o adolescenta internata pe sectia Chirurgie a Spitalului de Urgenta din Braila il reclama pe cadrul medical pentru viol.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

"Inainte de finalizarea injectarii substantei, persoana vatamata a simtit o stare de somnolenta, fiind pe puctul de a adormi, lucru care, probabil, s-a si realizat pentru scurt timp. La un moment dat, persoana vatamata a simtit si observat una din palmele inculpatului pe obrazul sau si cealalta pe bratul drept, incercand sa o traga spre directia in care era pozitionat, respectiv pe partea dreapta a patului.

Persoana vatamata s-a opus, dar a fost cuprinsa cu bratele de inculpat si intoarsa intr-o parte, la marginea patului. Inculpatul i-a tras persoanei vatamate pantalonul de pijama si chilotul, pana in zona inferioara a coapselor, dupa care a intretinut un raport sexual normal cu aceasta, iar pe timpul actului sexual a facut catre ea afirmatia «vad ca iti place si tie!».

In tot acest timp, victima s-a simtit inerta, incapabila sa reactioneze sau sa ceara ajutor. La un  moment dat, persoana vatamata a simtit ca inculpatul a incetat raportul sexual, si-a ridicat pantalonul, dupa care a intors-o cu privirea in sus si i-a ridicat, in graba, pantalonul de pijama si chilotul, a stins lumina de veghe a camerei si a parasit salonul, inchizand usa de acces”, a precizat procurorul de caz in rechizitoriu, potrivit Adevarul.ro.

Citeste mai multe AICI. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si