Un singur tren a mai ramas pe ruta Alexandria – Zimnicea si retur. Acesta are un singur vagon si se afla in uz de cand, in tara noastra, comunismul era in floare. Si cum sefii de la CFR Calatori se gandesc la propriul buzunar si mai putin la investitii, calatorii sunt pusi in pericol.

Calatoria cu trenul, cel putin pe rutele din judetul Teleorman, a devenit o adevarata proba de curaj.

Multe dintre sporturile extreme sunt mai sigure decat o calatorie de la Zimnicea la Alexandria.

De exemplu, in aceasta dimineata, trenul care venea de la Zimncea si se indrepta spre Rosiori s-a dezintegrat. La propriu. In apropiere de Smardioasa, o bucata din podeaua singurului compartiment s-a rupt. In cateva secunde tot vagonul a fost cuprins de zapada. Calatorii, 6 la numar, au intrat in panica si i-au semnalat conductorului problema.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

La scurt timp dupa aceasta intamplare, CFR Calatori a anuntat ca suspenda mai multe trenuri. Printre ele si cele din judetul nostru. Potrivit unei informari a CFR Calatori, au fost anulate trenurile rutele Rosiori Nord – Turnu Magurele si Rosiori Nord – Zimnicea.

In functie de evolutia vremii si a temperaturilor foarte scazute ce au implicatii asupra infrastructurii feroviare si asupra functionalitatii materialului rulant, pot sa apara si alte modificari in programul de circulatie a trenurilor de pasageri.

Sursa: TR News
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si