Politistii au deschis o ancheta, iar in aceste momente ii audiaza pe prietenii fetei. In prezent nu se stie daca este vorba de suicid sau crima, anchetatorii luand in considerare crima, iar principalul suspect este partenerul ei de viata, Florinel Circiumaru, care este si el audiat.

Nikolina Karbune locuia impreuna cu iubitul sau din luna decembrie a anului trecut.

Suspectul este un barbat cu 21 de ani mai mare decat tanara care a murit si lucreaza in cadrul Ministerului Apararii Nationale.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

Vecinii victimei au spus ca nu au auzit scandal in casa celor doi, dar ca l-au vazut pe baiat coborand in scara blocului, cu cateva ore inainte de producerea tragediei. El a mers sa plateasca intretinerea.

Tanara parea indragostita nebuneste de iubitul ei si mereu posta pe retelele de socializare mesaje prin care arata acest lucru. Mai mult, ea mentionase ca ar fi si logodita cu Florinel.

Urmeaza ca ancheta in curs sa scoata la iveala ce s-a intamplat cu adevarat in apartementul de la etajul 6 al celor doi. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si