Sambata seara, echipele Romaniei si Turciei s-au confruntat din nou la Exatlon Romania. In timpul meciului au iesit scantei. Turabi, sportiv in echipa Turciei, a aruncat cu nisip in Ionut Rusu, iar Giani Kirita a vazut intreaga faza si a sarit in apararea Razboinicului.

Prezentatorul Turciei a anuntat ca Turabi a fost pedepsit si i s-a interzis sa continue competitia cu Romania.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Contactata de WOWbiz.ro, Roxana Kirita, fiica lui Giani Kirita ne-a marturisit ca gestul tatalui ei de a sari in apararea conationalului sau i se pare unul de fair-play.

Ce spune, fiica lui Giani Kirita, despre scandalul din meciul Romania-Turcia, de la Exatlon 

“Nu m-am temut nicio clipa pentru tatal meu. A fost clar vina lui Turabi, lucru pe care l-au sesizat si observatorii. Reactia tatalui meu a fost perfect normala. Desi exista o rivalitate intre Faimosi si Razboinici, in momentul respectiv ambele tabere formau o echipa, echipa Romaniei.

Mi se pare corect ca atunci cand un sportiv Exatlon are probleme de comportament sa fie mustrat si sanctionat pentru derapajele sale.

Despre tata ce sa spun…tata e vulcanic, asta nu mai este o noutate. Lui ii place foarte mult sa coordoneze echipa. Are calitati de lider, de antrenor si sare mereu in apararea coechipierilor sai. Asa este el!”, a declarat fiica lui Geani Kirita pentru WOWbiz.ro.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si