Fosta concurenta s-a declarat a fi extrem de incantata de nominalizarea Alinei, despre care sustine in continuare ca este falsa si ca nu isi are locul in competitie.

"De-abia asteptam momentul asta, asta mi-am dorit inca de cand am plecat de acolo, sa fie ea urmatoarea nominalizata. Locul ei nu este acolo, nu merita sa fie acolo! Am spus si la Arena: este o persoana extrem de falsa Alina", a spus Anca.

Iata ce parere are concurenta despre ceilalti doi nominalizati:

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Ce s-a întâmplat într-o țară din Europa după ce s-a aflat de cazul americanului care s-a trezit în timp ce medicii îi scoteau inima- antena3.ro

Citeste si: Animalele care nu vor mai putea fi ucise. Fermele se vor închide. Angajații trebuie să își găsească alt loc de muncă- wowbiz.ro

Anca a mai spus ca nominalizarea lui Lupu i se pare usor pripita, iar cea a lui Alex Moraru este corecta, deoarece el nu prea a adus puncte echipei.

"Imi doresc foarte tare sa plece Alina, sa iasa, insa Alex Moraru, dat fiind faptul ca nu prea are puncte asa multe, si a fost votat de intreaga echipa, s-ar putea sa iasa el".

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si