Incidentul a avut loc marti dupa-amiaza, in timpul orei de atelier, cand elevul de 17 ani s-a trezit cu o gaura in cap din cauza unei pile pe care un coleg de-ai sai ar fi aruncat-o pe un banc de lucru, de unde unealta a ricosat. Maistrul era la doi pasi de victima si tocmai se intorsese ca sa vorbeasca cu un alt elev, scrie Vremea Noua.

Conducerea liceului sustine ca acest gest regretabil a fost un accident nefericitsi neintentionat. Ba mai mult, victima ar fi fost prieten foarte bun cu elevul neatent.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Profesorii spun ca a aruncat pila „din teribilism”.

Protagonistii incidentului sunt in clasa a XI-a, la specialitatea „mecanica”. Victima a fost transportata la CPU Barlad, fiind transferat la Sectia de Neurochirurgie din Iasi. Baiatul a suferit un traumatism cranio-cerebral si hematom subdural si are o fractura infundata de craniu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si