Israela Vodovoz l-a cunoscut pe Liviu Arteni in 2007, in timp ce era intr-o vacanta in Grecia. Desi a existat un schimb de priviri, Liviu a fost cel care a facut primul pas. Momentul pare desprins dintr-un film romantic, intrucat amandoi se aflau in barul hotelului. Cand a vazut-o, barbatul s-a dus glont la pianist si i-a cerut sa cante o melodie pentru Israela. Gestul a cucerit-o din prima pe regretata afacerista.

"Intr-o seara, Liviu ia cerut pianistului de la bar sa-mi cante o melodie cu dedicatie, dupa care si-a facut curaj si m-a invitat la dans. Era cam baut, altfel nu cred ca ar fi indraznit sa se apropie de mine" declara Israela in urma cu cativa ani.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Israela a fost avertizata de o ghicitoare in cafea ca va intalni marea dragoste, intr-o calatorie. La nici o luna, femeia de afaceri l-a si intalnit pe Liviu, un roman in varsta de 35 de ani, stabilit in Belgia.

Prima seara au petrecut-o intr-o atmosfera romantica, cu sampanie, intr-un luxos hotel din Grecia.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si