De cate ori nu ati putut lucra din cauza durerilor infernale de rinichi? Acestea se datoreaza obiceiurilor alimentare sau infectiilor corpului. Din fericire exista cateva leacuri babesti care va pot pune pe picioare pana la viitorul control medical.

Leacuri babesti pentru dureri de rinichi: Apa

Consuma cat mai multa apa, te va ajuta sa calmezi durerile de rinichi. Apa este esentiala pentru durerile de rinichi deoarece ajuta la eliminarea toxinelor din organism.

Este recomandat sa consumi cel putin 8-10 pahare de apa pe zi.

Leacuri babesti pentru dureri de rinichi: Urzicile

Frunzele de urzica sunt un bun remediu pentru problemele de rinichi. Consumul de urzici tine la distanta bacteriile si impiedica formarea pietrelor la rinichi. Daca suferi de durere de rinichi, bea, zilnic, ceai de urzica de trei – patru ori.

Leacuri babesti pentru dureri de rinichi: Telina

Telina are proprietati antiseptice, iar consumul de suc de telina este foarte eficient pentru ameliorarea durerilor. In plus,este un diuretic care ajuta la dizolvarea pietrelor de rinichi.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si