Meteorologii au emis o informare de lapovita si ninsoare, cu depunere de polei in special in sudul tarii, valabila incepand de luni dimineata pana marti seara. Pana luni, la ora 20.00, este in vigoare si o atentionare cod galben de inundatii emisa de hidrologi pentru rauri din 22 de judete. De asemenea, vremea se va mentine deosebit de rece toata saptamana, cu temperaturi maxime care nu vor depasi 7 grade.

 

Vreme de iarna toata saptamana. Potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM), incepand de luni dimineata, de la ora 6.00, pana marti la ora 21.00, vor fi precipitatii mai ales sub florma de lapovita si ninsoare, in extindere dinspre sud-vest.

 

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

In jumatatea de sud a tarii si la munte, ninsorile vor fi in general moderate cantitativ, inse se va semnala polei in special in sud, iar vantul va avea intensificari.

 

Vremea se va mentine deosebit de rece toata saptamana, mai ales in regiunile extracarpatice, precizeaza meteorologii, astfel ca se vor inregistra temperaturi cu peste 10- 15 grade mai coborate decat valorile normale pentru aceasta perioada.

Temperaturile de pe timpul noptii vor fi negative, potrivit RTV. 

 

De asemenea, pana luni, la ora 20.00, este in vigoare o atentionare cod galben de inundatii emisa de hidrologi pentru rauri din 22 de judete.

 

Sursa: Wowbiz


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si