Constantin sustine ca mama sa a murit, dupa ce ar fi contactat o bacterie din spital. Constantin Dobromir povesteste etapele prin care a trecut mama sa. Tanarul povesteste ca a fost incizata de mai multe ori si ca i s-a schimbat tratamentul de trei ori, scrie Adevarul.

„A mers la Sectia ORL, iar eu cand am ajuns la spital, la doua ore dupa internare deja fusese incizata.

A fost incizata in patru zile de patru ori. In trei zile i s-a schimbat tratamentul de trei ori. Nu stiu daca s-au facut analizele, dar daca se faceau nu schimbau tratamentul de trei ori in trei zile. In oprima zi cand a ajuns la spital, i s-a facut incizie si a fost bagata in salon, dupa care i s-a administrat un tratament.

A doua zi s-a schimbat medicul de garda si iar i s-a facut o incizie si i s-a schimbat tratamentul,  iar a treia zi a venit domnisoara doctor Davidescu, care iar i-a facut incizie si i-a schimbat tratamentul. Am insistat sa i se faca un RMN, pentru ca imi spuneau colegele de salon ca se simte rau noaptea. Am insistat sa fie transferata la Institutul „Marius Nasta“ de la Bucuresti sau la spitalul Floreasca.

A patra zi cand am ajuns la spital, maica-mea nu mai era la salon, ci era la Spitalul 700, pentru a i se face un RMN. In prima zi cand a ajuns a avut un numar de leucocite, iar in a treia zi, dupa trei zile de tratament si spitalizare, numarul de leucocite ajunsese la 30.000. Asta mi s-a spus. 

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Au venit rezultatele de la RMN si mi-a s-a spus ca are o punga de apa si aer in mediastin si ca nu rezista pana la Bucuresti si ca trebuie s-o ducem, la Craiova. M-am speriat si am fost de acord sa merg pe mana medicilor. Am inteles la Targu Jiu ca are Klebsiella. M-am interesat ce este si am aflat de la mai multe cadre medicale este o bacterie spitaliceasca care este imuna la antibiotice“.

Calvarul a continuat la Craiova. Cand a ajuns la spital nu se afla niciun medic. Noaptea a venit un medic care a operat-o de urgenta si a constatat ca starea ei este foarte grava, mai adauga sursa citata.

„Mama mea a ajuns la Craiova la ora 17,30, iar eu am ajuns la 18,30.  Nu era nici un medic acolo, ci doar o asistenta. M-am enervat. Am inceput sa dau telefoane. La ora 12 a ajuns un medic chirurg si a bagat-o in sala de operatie si un furtun de dren.

Dupa 15 minute a iesit domnul doctor sa ne arate ca se scursese un litru de puroi in 15 minute.

Dimineata ne-a  pus sa semnam pe propria raspundere, pentru ca erau sanse mici sa rezite la operatie. Am semnat, pentru ca era ultima sansa. Dupa trei zile de terapie intensiva a fost trimisa pe salon, dar nu manca, analizele ieseau prost, nu putea bea apa, nu putea sa vorbeasca“.  

Citeste si: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul Melissei, fiica lui Alin Oprea, pentru tatăl ei. Larisa Oprea abia acum l-a făcut public printre lacrimi: "Dacă o data în viața ta spuneai adevărul..."- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Femeia a facut un stop cardio-respirator. A fost resuscitata si a fost readusa la viata. dar au survenit episoade asemanatoare, iar, pana la urma, a murit in ambulanta.

„Dupa cinci zile pe salon a fost sa i se faca o investigatie la inima si a facut un stop cardiac pe masa medicului. A fost resuscitata 30 de minute. Cei de la Terapie intensiva mi-au spus ca si faca se intampla o minute o sa fie legume. A ramas la terapie intensiva, iar dimineata cand am fost acolo mi s-a spus ca a mai facut un stop cardiac si ca a intrat in coma.

Am tot sperat patru zile, dar a inceput sa tot faca stopuri cardiace. Mi s-a spus ca nu mai are nicio sansa. Am vrut s-o iau acasa, pentru ca mi-a spus ca dorinta ei, daca ar fi sa moara, este sa fie acasa. In salvare a venit un preot in salvare si a ingrijit-o, iar cand au deconectat-o de la aparate a inceput sa-i curga puroi, pe nas, gura si pe urechi“, a mai precizat Constantin.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si