Cristian Ţanţareanu, care in aprilie va implini varsta de 74 de ani, a fost diagnosticat in 2011 cu cancer de colon, insa, din pacate boala a recidivat şi acesta a fost supus tratamentului cu morfina:

"Nu pot sa spun ca fac prea bine. Sunt internat. E greu sa spun. Cred ca m-au ajuns blestemele. Nu ma simt prea bine. Nu sunt foarte optimisti medicii in privinta mea.

Am avut o ruptura de tendon, a recidivat, s-a mai rupt o data, e o tumoare, s-a complicat treaba.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: National Geographic a făcut o listă cu principalele destinații de vacanță pentru 2025. Printre ele este și un oraș din România- antena3.ro

Citeste si: Animalele care nu vor mai putea fi ucise. Fermele se vor închide. Angajații trebuie să își găsească alt loc de muncă- wowbiz.ro

A recidivat cancerul. Acum a plecat familia de aici. Eu sunt impacat. Se intampla si la case mai mari. A fost si un preot. Sunt multumit. Nevasta-mea a gasit pe cineva care va prelua toata agoniseala mea si se va ocupa de ce avem.

Nevasta-mea a ramas aici intr-o rezerva, in caz ca se intampla ceva. Acum am luat morfina si am un tonus mai bun. Nici eu nu mai stiu ce e adevarat." – a declarat cu umoru-i caracteristic  Cristian Tantareanu, conform Libertatea.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si