Simona Balan a trait in concubinaj cu Andrei Negrut pana acum mai bine de un an, la Ulea, comuna Bogdanesti. Cei doi aveau patru copii, cu varste intre 1 an si trei luni si sase ani.

Tanara a plecat de-acasa pentru ca barbatul o batea sistematic, pe fondul consumului de alcool si a crizelor de gelozie. Pe fondul scenelor pline de violenta Simona si-a luat copilul cel mic si a plecat in satul Untesti, la mama sa, care traieste si ea in concubinaj cu un barbat.

Ceilalti trei copii, o fata si doi baieti, cu varste intre 4,5 si 6 ani, au ramas la parintii concubinului, Andrei Negrut. De un an de zile, Simona avea o legatura cu un alt barbat, iar Andrei Negrut, pe fondul geloziei, o ameninta permanent ca o va ucide, mai precis „ii voi lua gatul”, spunea el mereu.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Chiar a si incercat acum cateva luni, atacand-o cu un cutit, dar a scapat cu cateva intepaturi. Familia tinerei acuza ca atunci politia n-a luat nicio masura cu Andrei Negrut, astfel ca pe 27 martie seara, el si-a dus la indeplinire amenintarea: i-a luat gatul!

Cosmarul a inceput pentru Simona prin 2009, (atunci in varsta de 13 ani)cand a fost abuzata sexual pentru prima oara de catre tatal biologic. Ani la rand aceasta a indurat chinuri groaznice, fiind supusa la tot felul de perversiuni. Potrivit vecinilor, intr-o zi nu a mai rabdat si a fugit de acasa la un baiat din satul Untesti, adica fix in bratele celui care avea sa devina ucigasul ei, Andrei Negrut.

Citeste mai mult pe vremeanoua.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si