Alin Cucui avea 41 de ani, era casatorit si era tatal unei fete. Acesta a fost gasit chiar de fratele sau într-un imobil ce apartinea parintilor, la Alba Iulia, miercuri dimineata, în jurul orei 8.00.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Politia a deschis o ancheta si cerceteaza conditiile si cauzele tragediei. Alin Cucui era vicepresedinte al Consiliului Judetean Alba din iunie 2008. "Nu-mi gasesc cuvintele! E greu de înteles de ce? Am lucrat împreuna, am trecut împreuna peste greutati, ne-am bucurat si întristat împreuna... am fost alaturi la bine si la greu.

Aline, nu stiu ce a fost in capul tau... ramas bun prietene drag! Ne-ai lasat un gol irecuperabil in suflete...Ne vei lipsi, frate", a scris pe o retea de socializare, dupa ce a aflat de tragedie, fostul sau coleg din conducerea Consiliului Judetean, deputatul Florin Roman.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si