Rudele barbatului au suferit un adevarat soc cand l-au gasit in casa agonizand,  cu arsuri pe jumatate  din corp. Nu au inteles ce a fost in capul barbatului, care este in stare critica si va fi transferat in Capitala. Dupa fapta savarsita, autoritatile au deschis dosar penal. Primele cercetari au scos la iveala faptul ca barbatul a incediat casa, insa dintr-un motiv inca necunoscut, flacarile l-au transformat in victima. 

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Valcea au intervenit cu trei autospeciale de stingere la un incendiu izbucnit la o gospodarie din localitatea Muereasca. Incendiul a fost anunţat la ora 04:15. In jurul orei 05:30 proprietarul gospodariei arse a fost gasit, de catre rude, la circa 100 m de locuinta cu arsuri pe membre, fata si abdomen. Acesta a fost preluat de o ambulanta SAJ si transportat la spital.

Ulterior, a fost gasita decedata si iubita acestuia. Cadavrul femeii a fost descoperit in locuinta ei, prezentand o plaga cervicala. Familia femeii traieste o durere greu de descris si spera ca omul sa plateasca cu ani grei de puscarie gestul nesabuit . 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si