Desfasurare de forte la meciul dintre CSA Steaua- Academia Rapid. Jandarmii au intervenit intre suporterii furiosi de pe stadion.

Jandarmeria Capitalei anunta ca, dupa evenimentele violente care au aviu loc sambata, pe Arena Nationala, la meciul CSA Steaua – Academia Rapid, a aplicat 77 de sanctiuni contraventionale, 57 de persoane au interdictie la evenimente sportive,

De asemenea au fost amendati organizatorul meciului si societatea privata de securitate.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: După 18 ani de căsătorie, un italian a aflat că soția sa fusese bărbat. A mers direct la tribunal- antena3.ro

Citeste si: Mesajul Ucrainei pentru nord-coreenii trimiși să lupte de partea lui Putin. ”Mii de soldați ruși au luat decizia corectă”- wowbiz.ro

"Au fost constatate si aplicate 77 de sanctiuni contraventionale in valoare totala de 42.480 de lei pentru participarea si provocarea de scandal, patrunderea pe suprafata de joc sau injurii si savarsirea de acte si gesturi obscene.

57 de persoane au primit sanctiunea complementara de interzicere a accesului la competitii sportive pe o perioada de 6 luni sau 1 an -  25 d epersoane -1an, 32 de persoane -  6 luni", anunta Jandarmeria.

Totodata au fost constatate si 11 fapte de natura penala, autorilor acestora fiindu-le intocmite actele de sesizare a organelor competente.

Organizatorul meciului si societatea privata de securitate au fost sanctionati cu amenzi

in valoare de 5.000 de lei fiecare, pentru nerespectarea obligatiilor ce le revin conform legii privind asigurarea conditiilor de siguranta a spectatorilor.

La partida CSA Steaua – Academia Rapid de pe Arena Nationala suporterii au aruncat de mai multe ori cu petarde si fumigene, provocand intreruperea jocului pentru perioade scurte, in cele doua reprize. Jandarmii au intervenit cu gaze lacrimogene dupa incidente intre fanii celor doua formatii.

In repriza a doua, fanii stelisti au aruncat cu scaune inspre jandarmi si dupa al treilea gol al rapidistilor, un suporter al Rapidului a intrat pe teren, s-a dus spre galeria stelista si a facut scene obscene. El a fost imediat luat de jandarmi, dar fanii stelisti au inceput sa arunce cu scaune si petarde in directia fortelor de ordine. Jandarmii au intervenit cu gaze lacrimogene si au retinut mai multi suporteri stelisti, dar si pe fanul rapidist.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si