Sunt 7 zile de cand Rebeca  a disparut fara urma, si tot de-atata vreme politia si rudele  fetei o cauta neincetat. Disperati ca n-au nicio veste  despre ea, mama, tatal si sora copilei au inceput azi-dimineata sa impanzeasca orasul cu poza ei. 
 
 
Fata  a disparut miercurea trecuta, in dimineata in care trebuia sa plece la scoala.
Ciudat este faptul ca, de atunci, telefonul copilei este inchis, iar ea nu a mai intrat pe conturile sale de socializare. Asta ii duce pe parinti si pe anchetatori cu gandul la  rapire. Lista suspectilor nu e, insa, prea lunga. Tanara eleva n-avea un iubit si nici probleme cu parintii. Se concentra pe scoala si pentru rezultatele foarte bune la invatatura primise chiar si bursa. 
 
In timp ce familia elevei disparute o cauta pe strazi, politistii au luat la rand hotelurile si pensiunile din Timisoara si din celelalte judete invecinate. Momentan, nici urma de fata. 
La data disparitiei, Rebeca  purta o pereche de blugi, o geaca maro si avea incaltaminte sport. Cei care o vad sunt rugati sa sune imediat la 112 sau sa mearga la cel mai apropiat post de politie.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si