Procurori Parchetului de pe langa Tribunalul Valcea cer arestarea preventiva a lui Liviu Cristian Iacob, tanarul in varsta de 18 ani acuzat ca in urma cu aproape o luna si-a ucis si ingropat iubita intr-o padure.

Primele date din ancheta arata ca tanarul si-a ucis iubita pentru ca aceasta il anuntase sa il paraseste si ca, in seara dinaintea crimei, el o agresase pe femeie, lovind-o de mai multe ori cu lama unui briceag.

De asemenea, primele probe arata ca el si-a premeditate fapta, cumparand un cutit cu care sa o omoare.

"Probatoriul administrat a relevat faptul ca, in data de 20 martie 2018, pe fondul consumului de alcool, inculpatul a agresat-o pe victima M.C.R. lovind-o cu un cutit tip briceag la nivelul mainilor si coapselor. Urmare a acestui conflict, victima i-a facut cunoscuta inculpatului intentia de a inceta relatia cu acesta, astfel ca, in data de 21 martie 2018, inculpatul a achizitionat un cutit de la un magazin situat in apropierea domiciliului sau, luand hotararea de a suprima viata victimei" se arata intr-un comunicat dat publicitatii de Parchetul de pe langa Tribunalul Valcea.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Anchetatorii au stabilit, de asemenea, ca in noaptea de 21 martie, in jurul orei 22.00, tanarul, care avea cutitul la el, a vazut-o pe terasa unui fast-food din Ramnicu Valcea pe femeia cu care avusese o relatie si a discutat cu el, propunandu-i sa mearga impreuna pana pe platoul de la periferia orasului, in zona Goranu.

"Cei doi s-au deplasat pana in punctul respectiv, de unde inculpatul a condus-o pe victima pana la liziera padurii din apropiere si in continuare, prin padure, pe o distanta de aproximativ 100 m, pana in apropierea unui parau, unde a agresat-o pe victima, lovind-o initial cu pumnii, dupa care a lovit-o pe aceasta cu cutitul pe care-l purta asupra sa, provocandu-i decesul.

Citeste si: Clipe de groaza pentru doi parinti din Iasi! Au vazut LIVE cum doi baieti de la gradinita ii fac ASTA fiicei lor. Au fugit intr-un suflet sa o salveze

Dupa uciderea victimei, inculpatul a ingropat cadavrul in imediata apropiere a locului exercitarii actelor de agresiune, iar pentru ca locul respectiv sa nu devina vizibil datorita lipsei vegetatiei, a acoperit locul cu lemne uscate” precizeaza procurorii.

Barbatul, care a fost retinut, va fi prezentat judecatorului de drepturi si libertati din cadrul Tribunalului Valcea cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile.

Cadavrul unei fete de 19 ani a fost gasit intr-o padure de langa Ramnicu Valcea, iar politistii si procurorii au demarat cercetarile. Autorul, un tanar de 18 ani, a fost prins si retinut. 

Sursa: News.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si