Pe 17 aprilie 2018, ministrul Culturii a trimis mesaj de condoleante pentru Ionela Prodan. „Din nefericire, încă o artistă desăvârşită a acestui popor a părăsit marea scenă a lumii materiale. Aş îndrăzni să spun că atunci când o ciocârlie se opreşte din cântat, tăcerea care urmează are întotdeauna un aer nefiresc.”, se arata in mesajul postat pe site-ul Ministerului Culturii de ministrul George Ivascu.

Ministrul Culturii a trimis mesaj de condoleante pentru Ionela Prodan." Ne inclinam cu un adanc sentiment de recunostinta"

„Dar ciocârlia este pasăre: îi este dat să cânte, să încânte, dar se poate şi ridica sus, la cer Acum, sufletul românesc a adăugat încă o voce de aur în corul îngerilor. Ne înclinăm cu un adânc sentiment de recunoştinţă pentru tot ce a lăsat în urma domniei sale. Condoleanţe familiei şi Dumnezeu să o odihnească în pace! Rămas bun, Ionela Prodan!”, a incheiat George Ivascu.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Ministrul Culturii a trimis mesaj de condoleante pentru Ionela Prodan. Cantareata a lucrat trei ani in minister

Dupa decesul cantaretei, ministrul Culturii a trimis mesaj de condoleante pentru Ionela Prodan. Numit in ianuarie 2018, actorul George Ivascu nu a reactionat la fel atunci cand au decedat doua actrite, Aimee Iacobescu (27 martie 2018) si Carmen Stanescu (11 aprilie 2018), cel putin la fel de mari, pentru cultura romana, ca Ionela Prodan.

Este posibil ca Ivascu sa fi tinut cont de faptul ca Ionela Prodan a lucrat in Minsterul Culturii, coordonand, intre 2001 si 2004, departamentul de promovare a culturii traditionale.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si