Bucurestenii care petreceau linistiti duminica seara in centrul Capitalei au intrat in panica, dupa ce au vazut cum un barbat vine nervos cu o sabie de apoximativ un metru spre terase. Oamenii speriati au sunat rapid la 112. Apele s-au linistit dupa ce oamenii legii au intervenit si l-au oprit pe barbatul plin de furie.

Explicatia acestuia a fost ca reactia exagerata este din cauza ca era suparat pe fosta lui soacra.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

" Barbatul a fost observat, prima oara, de catre o patrula de Ordine Publica din cadrul Politiei Locale a Municipiului Bucuresti. Era agitat si invartea in maini o sabie lunga de un metru.

Arma alba, la vedere, i-a speriat pe trecatorii aflati in Piata Roma, aproape de miezul noptii. Incidentul a fost raportat de catre politisti Dispeceratului D.G.P.L.C.M.B. care a trecut la monitorizarea video a persoanei. Totodata, politistii au inceput urmarirea lui N.B.,  iar acesta a fost interceptat chiar pe strada Lipscani". 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si