Barbatul de 39 de ani este preot in localitatea vranceana Voetin, comuna Sihlea, dar locuieste cu familia sa in Valea Ramnicului, din judetul Buzau. Luni, preotul se indrepta, impreuna cu copilul sau de un an si jumatate si cu soacra sa, catre Capitala, de unde urma sa o ia acasa pe sotia sa, care nascuse zilele trecute.

Accidentul s-a produs dupa ce

soferul de 39 de ani, din judetul Vrancea, care se deplasa cu un autoturism pe DN 2 E 85, s-a ciocnit cu o autoutilitara condusa de un barbat de 36 de ani, din Gheraseni, din cauza nepastrarii distantei de siguranta fata de masina din fata sa. In urma impactului dintre cele doua masini, preotul a fost ranit grav, fiind transportat la spital.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

De asemenea, in accident au fost ranite fetita sa de un an si jumatate si bunica copilei, ambele fiind duse la spital. Politistii au intocmit dosar penal si continua cercetarile pentru stabilirea tuturor imprejurarilor in care s-a produs accidentul.

Toate cele trei victime se afla, in prezent, la Spitalul Judetean de Urgenta Buzau, cel mai grav fiind ranit preotul, care a ramas incarcerat in masina in urma impactului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si