Petronela avea 18 ani si era eleva a Colegiului Economic Octav Onicescu. Ea si-a gasit sfarsitul intr-un mod ingrozitor. Tanara a fost injunghiata de mai multe ori. Martorii spun ca ea era pe jumatate dezbracata in momentul in care a fost gasita.

Primul politist care a ajuns la fata locului a fost socat de crima oribila. "Fata asta este extrem de frumoasa!", a spus el.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

”Pacienta a fost gasita in asistola de aproximativ o ora. Prezenta multiple plagi injunghiate, posibil cu un cutit in regiunea cordului, in regiunea hemitoracelui drept, membre superioare.”, a declarat Eduard Gurau medic in cadrul SJA.

Principalul suspect in acest caz este un adolescent in varsta de 16 ani, care se afla in custodia Politiei. Deocamdata nu se stie care era legatura dintre Petronela si tanar.

 

Sursa: observator.tv


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si