Simona Halep a facut un pictorial incendiar pentru revista Elle! La sedinta foto pentru revista ce va aparea pe piata din luna mai, sportiva a imbracat tinute spectaculoase si a pozat in ipostaze extrem de cuminti.

Tenismena a vorbit, in interviul pe care l-a acordat revistei, despre cat de rusinoasa era in copilarie. “Nu prea am episoade din copilarie care nu sunt legate de tenis, pentru ca toata a fost pe teren, in turnee.

Nu mai stiu exact ce varsta aveam (8-10 ani), mergeam la turnee si imi era rusine sa ma incalzesc inainte de meciuri. Mergeam undeva in spatele terenurilor si intr-un colt ma incalzeam. Am fost un copil foarte timid”, a declarat Simona Halep pentru Elle.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

In numarul din mai al revistei Elle se regaseste intregul pictorial incendiar pe care l-a facut Simona Halep, dar si mai multe informatii despre ea, tenis, copilarie si ce a invatat de-a lungul anilor.

“Ma maturizez si eu, nu mai sunt copil. Am 26 de ani si am trecut prin multe in toti acesti ani. Ma simt pregatita pentru viata. Mi-a crescut increderea in mine, de aceea am inceput sa fiu altfel. Toti ne schimbam odata cu trecerea anilor. Nu am cum sa raman la fel ca acum cativa ani, mai ales ca sunt foarte dornica sa invat. Mereu am stiut ce vreau sa spun, am stiut ce vreau in viata, dar nu stateam prea bine la partea de comunicare.
Acum imi este mai usor si incerc sa fiu si mai bine. Pana la urma, sensul vietii este sa vezi cat de bun poti fi la toate capitolele”
, mai spune Simona Halep in interviul acordat revistei Elle.

Foto: Tibi Clenci, Elle
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si