Anchetatorii care se ocupa de cazul Petronelei considera ca iubita "criminalului" detine mai multe informatii legate de caz.

Cu putin timp inainte sa işi dezactiveze contul personal, iubita "criminalului" din Botoşani a postat o fotografie care a stârnit revolta in mediul online. Nu putine au fost persoanele care au observat in ultima fotografiei a iubitei lui Bogdan Ionel un indiciu suspect." Dar vor ramane doar amintiri si atat", a scris Mihaela in dreptul fotografiei care a stârnit numeroase discutii.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

In imaginea infioratoare in care apare Mihaela, prietenii virtuali au observat un detaliu care nu avea cum sa treaca neobservat. Aparent, numeroase persoane au avut impresia ca in spatele fotografiei realizate de Mihaela se afla trupul neinsufletit al Petronelei, noteaza botosaninews.ro.

Momentan, toate aceste lucruri au ramas in stadiul de supozitii. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si