Intre doua grupari de interlopi din Bucuresti a intrat vrajba, dupa ce una dintre tabere a vrut sa-si tepuiasca rivalii. Mai ceva ca un scenariu de film!

Una dintre tabere a intentionat sa plateasca un transport de 90.000 de tigarete de contrabanda cu bani de Monopoly, adica niste hartii tiparite fara nicio valoare. Toata tarasenia a fost demascata de un ofiter sub acoperire din Giurgiu.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Planul era clar. Membrii clanului Robe audceau tigari din Republica Moldova, iar clanul Auraru le prelua en-gros, penru e le distribui "la negru" in Bucuresti si Giurgiu. Distribuitorii de tigari au vrut sa isi tepuiasca rivalii, iar de aici a pornti un conflict de zile mari.

Toata actiunea a fost intrerupta de politistul infiltrat care a demascat totul. Totusi, tepuitorii aveau si un plan de rezerva in cazul in care erau prinsi. Detineau cutite si pistoale din plastic u care voiau sa-si ameninte rivalii. Sase dintre interlopi sunt in arest si vor avea parte de o pedepsa usturatoare. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si