Crima din Botosani este un subiect socant care a impartit Romania in mai multe tabere, evenimentul tragic fiind intens dezbatut in special in mediul online.

Unii internauti lovesc crancen in adolescentul care ar fi ucis o tanara de 18 ani cu 30 de lovituri de cutit, altii zic ca nu trebuie sa uitam de prezumtia de nevinovatie inainte de "linsaj".

Ei bine, mai exista si o tabara care sustine ca de fapt iubita liceanului ar fi fost autorul infamiei din padure, dar foarte putini se intreaba ce calvar indura acum atat familia Petronelei, fata ucisa, cat si

rudele lui Bogdan Ionel, presupusul criminal.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Bogdan Ionel ar fi ucis-o pe Petronela Mihalachi pentru ca aceasta i-ar fi jignit iubita

Sora lui Bogdan Ionel a scris, de curand, un mesaj pe facebook prin care lanseaza o ipoteza halucinanta. Tanara lasa sa se inteleaga ca fratele ei nu ar fi comis fapta odioasa care a oripilat o tara intreaga. Aceasta crede ca adolescentul si-a asumat crima savarsita de alta persoana.

Petronela Mihalachi a fost ucisa cu 30 de lovituri de cutit

" Sa fii suspect e una, sa fii criminal e alta. SUSPECT, asa se numeste. Va scapa niste detalii. Se cerceteaza cazul. Ca-si asuma raspunderea pentru fapta in favoarea altuia, asta nu se numeste crima. Se numeste lasitate, iar noi suntem distrusi, terminati si vai de noi. Intr-un final se va afla adevarul. Vom aduna cat mai multe probe la dosar si daca se va dovedi ca e faptasul, isi va ispasi pedeapsa.

Si indiferent ca a ucis, sau nu, curge acelasi sange prin venele noastre si ne este imposibil sa nu-l aparam. El deja e fara aparare, iar mintea lui e incoltita si foarte bine antrenata sa spuna ca el a facut-o", a scris sora lui Bogdan Ionel pe o retea de socializare.

Sora lui Bogdan Ionel isi sustine fratele


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si