Fata era eleva in clasa a XII-a la Liceul din Savarsin. Ea locuia in localitatea Temesesti cu mama sa vitrega, iar tatal sau, sofer de TIR, era plecat in cursa. Tanara a prins momentul ca mama sa vitrega este internata in spital si si-a luat viata.

Miercuri dupa-amiaza cand mama sa vitrega s-a intors acasa a facut descoperirea socanta.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

"Din pacate, in momentul in care echipajul medical a ajuns la domiciliul tinerei, a fost constatat decesul. Se pare ca tanara a recurs la acest gest cu multe ore inainte sa fie gasita, deoarece era cianotica, cu rigiditate instalata. A fost transportata la Serviciul Judetean de Medicina Legala Arad", a declarat pentru presa locală dr. Mircea Merea, directorul medical al Serviciului Judetean de Ambulanta Arad.

Inainte cu cateva zile sa

se sinucida, Ionela a postat un mesaj trist pe pagina sa de socializare. "Cel mai usor lucru in viata e sa iubesti pe cineva. Cea mai grea parte e sa gasesti pe cineva care sa te iubeasca la fel de mult." Ea nu a lasat niciun bilet de adio, insa colegii sai spun ca tanara se despartise recent de iubitul ei.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si