Cu ochii in lacrimi, sora Madalinei priveste cu o durere sfasietoare prin albumele foto, singurele care i-au mai ramas alinare.  Intre cele doua fete era o legatura foarte puternica.

"Pentru mine au fost absolut totul! Noi nu am mers nicaieri una fara cealalta! Hainele intotdeauna le-am purtat la fel. Am vorbit, am tinut legatura intotdeauna, chiar daca ea a fost la Baia Mare- eu sunt in Sighet, la liceu, in clasa a XII-a", spune sora Madalinei.

In aceeasi zi, cele doua surori ar fi trebuit sa celebreze un nou pas in viata.

"Chiar ma bucuram, am avut festivitatea in aceeasi zi si i-am spus lui mami si lui tati sa mearga la ea, ca e mai departe, pentru ca la mine au fost si in alte dati. Si nu vor mai merge la nimeni, nu se va mai intampla nimic...", povesteste tanara.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Inaintea tragediei, surorile s-au despartit cu zambetul pe buze. Madalina era fericita, dezvaluie adolescenta.

"A plecat la Cluj foarte bucuroasa, era prima pe facultate cu media 10 pe linie. A plecat la Cluj... Asa a dat Dumnezeu si nu se va mai intoarce niciodata!", dezvaluie adolescenta.

In timp ce Madalina era la Cluj, cele doua surori au mai avut o ultima conversatie, pe telefon.

"Am vorbit ultima data ieri, la ora 11.00. Mi-a spus ca e gata festivitatea si ca o sa vina incoace. Am sunat-o de la ora 1.00 intr-una si nu a mai raspuns!", spune ea. Tanara a aflat ulterior de accident. 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si