Cei de la MAE au anuntat ca ei vor suporta costurile legate de repatrierea trupurilor neinsufletite ale victimelor, iar banii vor fi luati din Fondul special de urgenta aflat la dispozitia ministerului.

Totusi, primarul comunei Mica din judetul Mures, localitate din care provin patru din cele noua victime, a marturisit ca va oferi un ajutor financiar familiilor indoliate, dar si ca el a

luat personal legatura cu firma de asigurare care avea contract cu soferul, primind confirmarea ca familiile celor noua victime vor primi despagubiri.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

"Patru dintre victime erau din comuna noastra. soferul era din satul Deaj, iar alti doi barbati tineri si o femeie erau din satul Capalna de Sus, din aceeasi familie. Am vizitat rudele indoliate de dimineata, pentru a le asigura de tot sprijinul.

Este multa durere, va dati seama, o singura familie a pierdut trei oameni dragi, doi baieti si pe nora. Sunt romi, am vorbit cu tatal baietilor, care a fost si el la munca in Slovenia, insa s-a intors cu masina acasa, nu cu microbuzul, si a ajuns cu doar doua ore inainte. E foarte indurerat... Au lucrat toti in agricultura, pe o plantatie de hamei si veneau acasa cu banutii stransi, ca au mare nevoie, e o familie cu greutati.
Soferul avea asigurare atat pentru microbuz cat si pentru pasageri. Am si luat legatura de dimineata cu asiguratorul si mi-a confirmat ca va plati daune pentru familiile tuturor celor noua victime decedate, conform contractului"
, a spus primarul comeni Mica, noteaza cei de la adevarul.ro. 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si