Ileana Constantinescu a murit miercuri noaptea. Cantareata de muzica populara, care a fost vecina cu Ion Dolanescu, ar fi implinit 89 de ani la sfarsitul acestei luni.

Solista a fost gasita moarta in casa de catre Ionut Dolanescu, care a fost alertat de cunoscutul artist Tiberiu Ceia, pe motiv ca Ileana Constantinescu nu mai raspundea la telefon. Ionut a contactat o vecina care avea o cheie si asa au reusit sa intre in casa.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Fiul lui Ion Dolanescu a chemat SMURD-ul, insa medicilor nu le-a mai ramas decat sa constate ca interpreta murise in urma cu 12 ore. ”Nu mai raspundea la telefon si atunci l-am rugat pe Ionut sa mearga pana la ea.

Au intrat cu greu, cu cheia unei vecine. A gasit-o pe jos fara suflare. Pe 30 mai ar fi implinit 89 de ani. Dumnezeu sa o ierte!”, a declarat  Tiberiu Ceia pentru click.ro. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si