Reclamantii, Mugurel si Cristi Sfetcu, cei doi fii ai cantaretei Ileana Ciuculete, s-au plans instantei de judecata ca o parte din averea lasata in urma de mama lor nu a figurat pe lista bunurilor care au facut obiectul succesiunii.

Citeste si:
Fiii Ilenei Ciuculete ii cer lui Cornel Gales jumatate de milion de euro! “Iata, aveti in fata un milionar care este angajat si locuieste intr-un apartament!” VIDEO EXCLUSIV

Pe scurt, Mugurel si Cristi Sfetcu Ciuculete, sustin ca mobilierul mamei lor nu s-a regasit in masa succesorala, ceea ce inseamna ca nu a fost impartit asa cum s-ar fi cuvenit. Fiii Ilenei Ciuculete sustin ca mobilierul din vila mamei lor, imobil care a fost vandut la scurt timp dupa moartea artistei, ar fi valorat o mica avere. Pentru ca au descoperit ca acesta nu a fost luat de Cornel Gales, in noua sa casa, dar nici nu s-a regasit pe lista bunurilor care au facut obiectul succesiunii, acestia lasa sa se inteleaga ca mobila ar fi fost vanduta fara stirea lor, dupa cum sustine vaduvul.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

 

Ce noi pretentii au fiii Ilenei Ciuculete. Ce spune Cornel Gales. 

“Mai intai au spus ca am avut kilograme de aur. Dupa asta ca am dat hainele de piele ale Zanicii si ca ei nu s-au ales cu nimic. Apoi, au inceput sa intrebe unde sunt costumele populare ale mamei lor. M-au enervat atat de tare incat ma gandeam sa le cer oamenilor, celor care le-am impartit hainele sotiei mele, sa le aduca inapoi. Acum, ce sa vezi...vor mobila de la vila. Au cerinte aberante. De unde sa le dau daca eu am vandut vila cu tot cu mobila din ea.

Si daca as fi vrut sa o iau nu as fi putut. Da, era un mobilier de super calitate insa, ce nu stiu ei e ca aceasta nu se putea scoate din casa! Noi cand ne-am mutat in vila mai intai am adus mobilierul si apoi am pus usile in toata casa. Din cauza usilor, mobila nu poate sa fie scoasa de acolo.

Asa ca ce sa fi facut, am vandut vila cu tot cu mobilierul din ea”, a declarat Cornel Gales in exclusivitate pentru WOWbiz.ro. Sotul regretatei artiste a incercat astfel sa explice de ce pretentii fiilor Ilenei Ciuculete i se par aberante, spunand ca razboiul pe averea nu face altceva decat sa sifoneze imaginea si memoria sotiei lui.  

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si