"Ii multumesc frumos, dar eram in direct si nu am vrut sa fiu prea nesimtit. E un gest frumos, dar nu as accepta niciodata asa ceva. Daca el a vrut sa para baiatul bun, va zic eu ca multa lume o sa il cunoasca mai tarziu", a dezvaluit intr-un live pe Facebook Ionut Sugacevschi.

Nici sotia lui Ionut nu a fost foarte incantata de ceea ce a facut Vladimir in direct.

"Nu cred ca era cazul ca Draghia sa faca gestul ala..."

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

"Dupa ce s-a terminat live-ul din finala, am avut o discutie cu el si i-am spus ca nu este frumos ca a facut asta.", declara in urma cu doua zile Ionut.
Aseara, Ionut a revenit la sentimente mai bune fata de cel care a castigat premiul de 100.000

de euro.

"Eu consider ca echipa Razboinicilor nu a pierdut niciodata, a castigat cauza. Nu ma simt frustrat ca nu am castigat. Chiar ma simt bucuros si Vladimir poate sa confirme lucrul asta. L-am luat in brate si i-am spus ma bucur ca acei bani se duc pentru o cauza. Si el m-a luat in  brate si mi-a spus <<Stiam ca nu o sa fii frustrat ca nu ai castigat pentru ca tu nu porti ura.

>>

"Da ii multumesc, dar chiar nu am nevoie de nimic de la el. Mi-as dori sa faca ceva pentru el si sa faca chiar el nunta, a mai spus Ionut. ",  la wowbiz. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si