Desemnat de telespectatorii Exatlon Romania marele castigator al primei editii Exatlon Romania, Vladimir Draghia a surprins peste masura cand a anuntat ca va dona premiul sau in bani copiilor bolnavi de cancer.

Gestul sau este cu atat mai laudabil, cu cat, astazi, Vladimir Draghia face o marturisire neasteptata si spune ca, in familia sa, exista o persoana adulta care se lupta cu aceasta maladie devastatoare.

Pe scurt, o persoana din familia lui Vladimir Draghia a fost diagnosticata cu cancer, iar “Faimosul” a aflat acest lucru chiar inainte de a pleca in Republica Dominicana!

Prezent zilele trecute la un eveniment monden, Vladimir Draghia a vorbit in premiera despre cazul de cancer existent in familia sa. El a recunoscut astfel ca, pe langa faptul ca stie cat de devastatoare este aceasta boala pentru ca face voluntariat la MagiCAMP de 2-3 ani, acum, exista o situatie de acest fel si in familia sa.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

“Da, dar nu am vorbit niciodata despre el. S-a intamplat foarte curand, adica inainte sa plec la Exatlon. Da, am un caz in familie si am aflat inainte sa plec la Exatlon. Nu cred ca din acest motiv am ajuns sa donez premiul acestei cauze, eu lucrez cu MagiCAMP de vreo doi ani, chiar 3 ani, dar, da, s-a intamplat asta si in familia mea insa, nu am vrut sa vorbesc despre acest lucru”, a dezvaluit Vladimir Draghia.  

Intrebat daca persoana din familia sa, cea suferinda, este o ruda de gradul II sau III, Vladimir Draghia a evitat raspunsul. In schimb, el a precizat ca este vorba despre o situatie delicata si ca persoana in cauza se afla intr-o stare destul de grava. Cu toate acestea, toti cei din familie sunt uniti si spera sa treaca cu bine peste aceasta incercare.

“Este destul de grav, dar speram ca o sa trecem cu bine peste asta!”, a conchis Vladimir Draghia vorbind despre cazul de cancer prezent in familia sa.

 

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Gestul facut de Vladimir Draghia, de a dona banii pentru care a trait 5 luni in conditii aproape inumane, in Dominicana, a fost apreciat atat de sustinatorii taberei “Faimosilor” cat si de cei din echipa “Razboinicilor”.  Suma de 100.000 de euro urmeaza sa fie directionata catre Asociatia MagicCAMP si tabara pentru copii diagnosticati cu cancer, proiect gandit si condus de Vlad Voiculescu si Melania Medeleanu.

O persoana din familia lui Vladimir Draghia a fost diagnosticata cu cancer. Ce este de fapt MagiCAMP?

Este un proiect umanitar destinat copiilor bolnavi incurabil, care a pornit de la ideea de a le oferi acestora momente fericite. Totul a inceput cu intitiativa lui Vlad Voiculescu a de a transforma casa parintilor lui de langa Pucioasa intr-o tabara pentru copiii care sufera de cancer. Psihologi si medici dar si voluntari care incearca sa aduca zambetul pe buzele copiilor sunt aici in fiecare vara. Aici, micutii uita de boala si suferinta si zambesc din nou. Copiii se catara pe un panou vertical, zboara cu tiroliana, trag cu arcul, fac echitatie, pictura, sport, teatru, canta, etc.

 

In timp, proiectul s-a dezvoltat, iar la inceputul acestui an, asociatia a inceput sa lucreze la MagicHOME, o casa pe trei niveluri situata langa spitalul oncologic Fundeni si care va asigura un acoperis familiilor copiilor veniti la tratament. Programul a inceput sa functioneze si la Cluj sau Viena si e in plina extindere.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si