Fostul prezentator tv Doru Braia (66 de ani) nu mai are un loc de munca stabil, sta foarte prost cu finantele si cu viata sentimentala, asa cum chiar el a declarat, mai nou napadindu-l si necazurile cu sanatatea. La iesirea din spital, acolo unde fusese internat dupa ce acuzase o stare generala proasta, fostul moderator a povestit ca s-a intalnit cu Florin Iordache, fostul ministru al Justitiei.

"Azi am ieşit de la "Urgenţă". Încă vreo 80% beteag şi incurabil. Inima mea mai stă agăţată doar în câteva "pioneze". De-acum înainte, Industria farmaceutică îmi va fi şi binefăcător, dar şi... otrăvitor. Când să-mi fac externarea, m-am mai întâlnit în curtea spitalului, pentru "la revedere", cu câţiva co-suferinzi. Deodată, ŞOC! În mijlocul curţii (interzis "muritorilor") şi în plină zi, a descins dintr-un BMW ultimul răcnet şi o imensă supra-dimensiune (cel puţin 150.000€ valoare) "hoţul de noapte", FLORIN IORDACHE!

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Trecut din şoc la revoltă, l-am abordat: "Domnule Iordache, în toate ţările cu Industrie de automobile demnitarii acelor State circulă cu maşinile autohtone! Niciodată n-o să-l vedeţi pe Macron, de exemplu, în vreun Mercedes şi nici pe Angela Merkel în vreun Renault. Eu tocmai m-am întors din Maroc, unde există şi acolo o fabrică "Dacia", şi unde, de la nivelul pompierilor şi până la prim-ministru, toate instituţiile publice şi toţi demnitarii folosesc numai Dacia Logan sau Dacia Duster.

Dumneavoastră, în loc să sprijiniţi Economia românească, aţi preferat să văduviţi de remuneraţie vreo 15 muncitori români şi aţi îndestulat în schimb vreo 5 familii ale unor muncitori germani!"  Răspuns: "Ce să fac, domnule?! Mă obligă rangul!" Iar un şoc...", a notat revoltat Doru Braia.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si