Potrivit actelor oficiale, George Mihaita castiga sume uriase. Actorul, care este manager la Teatrul de Comedie, si-a depus recent declaratia de avere, din care reiese ce venituri a incasat acesta in 2017.

George Mihaita castiga sume uriase. Actorul incaseaza o indemnizatie de merit de 42.335 de lei

Mihaita a avut un salariu de manager de 65.112 lei, a inasat 33.618

lei din colaborarea artistica cu Teatrul de Comedie, a primit o indemnizatie de merit de 42.355 de lei si a castigat 59.773 de lei din contracte de drepturi de autor si de proprietate intelectuala cu diverse institutii culturale. In total, Mihaita a incasat 200.858 de lei in 2017, adica 16.738 de lei (3.600 de euro) pe luna.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

George Mihaita castiga sume uriase. Actorul nu are bani in conturi

Manager la Teatrul de Comedie, George Mihaita castiga sume uriase. In declaratia de avere, Mihaita a mai completat ca detine o treime dintr-un teren din Moreni si ca e proprietarul unui apartament in Bucuresti.

Actorul nu are bani in conturi si nu are datorii la banci.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si