Potrivit reprezentantilor Parchetului de pe langa Tribunalul pentru Minori si Familie Brasov, procurorii au primit rezultatul analizelor toxicologice in cazul lui Florin Mircea Buliga, barbatul care si-a ucis sotia si pe cei doi copii.

Specialistii au gasit in corpul acestuia o substanta provenind de la consumul de cannabis, mentionand insa ca aceasta era inactiva. Totusi, substanta activa care ar fi putut avea efect asupra barbatului nu a fost descoperita.

Procurorii au precizat ca este posibil ca acesta sa fi consumat droguri cu mai mult de 6-8 ore inainte de comiterea faptei, fiind posibil ca la momentul producerii crimelor sa nu se mai fi aflat neaparat sub influenta drogului. Probele au fost prelevate cu acordul barbatului, dupa ce acesta s-a predat si a fost audiat, au precizat reprezentantii Parchetului de pe langa Tribunalul pentru Minori si Familie Brasov.

Florin Mircea Buliga si-a ucis familia in 27 de martie. El a spus in cadrul anchetei ca a mers la Manastirea sinca Veche, unde s-a rugat si a participat la o prelegere tinuta de o maicuta, care prezenta manastirea unor turisti.

Pe drumul spre Brasov, barbatul spune ca a avut o revelatie si a constientizat pacate comise de el, motiv pentru care ar fi vrut sa-si ia viata. Cu ajutorul unui cutit pe care il avea asupra sa, el sustine ca a incercat sa se injunghie in inima, dar anchetatorii spun ca rana produsa a fost una superficiala.

Barbatul a ajuns acasa, iar prima persoana pe care a omorat-o a fost sotia sa.

Femeia adormise pe o masa de masaj, iar barbatul a injunghiat-o cu un cutit in inima. La jumatate de ora dupa comiterea faptei, acasa a venit fata lui, in varsta de 18 ani. El a stat de vorba cu ea, fara a-i spune insa ce facuse, iar la un moment dat fata a mers in camera ei si s-a culcat. Apoi, barbatul a mers si a injunghiat-o in inima cu acelasi cutit cu care el ar fi incercat sa se sinucida. Ultima victima a fost baiatul sau, de 13 ani- barbatul a mers in camera acestuia si l-a injunghiat in inima.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

El a povestit anchetatorilor ca prin aceste fapte ar fi facut un bine membrilor familiei sale, considerand ca lumea este nedreapta, iar sotia si copiii sai se afla acum intr-o lume mai buna si sunt linistiti. Barbatul a recunoscut ca in trecut a avut probleme cu alcoolul si ca ocazional mai consuma cannabis.

Expertiza psihiatrica a stabilit ca barbatul a avut discernamant scazut in momentul comiterii faptelor.

Anchetatorii sustin ca rezultatul acestei expertize psihiatrice inseamna ca barbatul poate raspunde penal pentru faptele sale.

Familia femeii ucise, cei doi bunici ai ei si sora ei, s-a constiuit parte civila in dosar, solicitand in total daune morale de 1.500.000 de euro. Procurorii au luat masuri asiguratorii in cauza, ei au pus sechestru pe apartamentul in care a locuit aceasta familie si au pus poprire pe conturile bancare identificate pe numele barbatului.

Citeste si: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul Melissei, fiica lui Alin Oprea, pentru tatăl ei. Larisa Oprea abia acum l-a făcut public printre lacrimi: "Dacă o data în viața ta spuneai adevărul..."- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Sursa: romaniatv.net

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si