Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor a emis cod portocaliu si cod galben de inundatii.

COD GALBEN

In intervalul 01.07.2018 ora 12:00 – 03.07.2018 ora 16:00 pe raurile din bazinele hidrografice: Olt – bazin superior si mijlociu (judetele Harghita, Covasna, Brasov, Sibiu),  Siret – sector aval confluentă cu raul Suceava (judetele Suceava, Botosani, Iasi, Neamt, Bacău, Vrancea si Galati), Prut- sector amonte Ac.

Stanca Costesti, Jijia, Prut- afluentii aferenti sectorului amonte confluentă Jijia (judetele Botosani si Iasi).

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

COD PORTOCALIU

In intervalul 01.07.2018 ora 12:00 – 02.07.2018 ora 16:00 pe raurile din bazinele hidrografice: Olt – bazin superior amonte S.H. Hoghiz, (judetele Harghita, Covasna si Brasov), Siret – sector aval S.H.

Lespezi (judetele Neamt, Bacău, Vrancea si Galati), Jijia (judetele Botosani si Iasi), Prut- sector amonte Ac. Stanca Costesti, (judetul Botosani).

Se ridicӑ incepand cu data de 01.07.2018 ora 12:00 Avertizarea Hidrologicӑ din celelalte bazine hidrografice avertizate anterior.

Directorul Administratiei Nationale de Meteorologie spune ca vremea se incalzeste abia peste cateva zile.

„De abia incepand din 4 iulie, vom putea să vorbim de temperaturi in crestere de la o zi la alta astfel incat, in special in partea de sud si vest a tării să vorbim de valori de temperaturi de peste 29, 30, 31 de grade”, a mai spus directorul ANM.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si