Gigi Becali a primit vestea uriasa de la Curtea Europeana a Drepturilor Omului! I s-a dat dreptate in dosarul schimbului de terenuri pentru care latifundiarul a fost condamnat si a stat in inchisoare trei ani. La acel moment Becali a spus ca isi va cauta dreptatea la CEDO. "O sa dureze vreo patru-cinci luni pana castig o sentinta CEDO si dupa care sa se faca revizie in Romania, pentru ca asta e o anomalie- cum adica sa fii achitat de cinci judecatori si sa fii condamnat de trei judecatori?(...)

Nu m-am asteptat la aceasta decizie. Nu credeam ca se poate asa. Cum sa condamni un om, sa-ti bati joc de o familie, sa distrugi o familie in halul asta pentru ca ai facut, vezi Doamne, un schimb de terenuri acum 16 ani?", a spus Gigi Becali, in 2013, cand a primit decizia de condamnare.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Astazi, la primirea vestii, latifundiarul din Pipera se bucura de victoria pe care a obtinut-o, insa isi aminteste de suferinta prin care a trecut familia lui.

"Am castigat la CEDO. Azi am primit vestea. Am castigat la CEDO pentru ca am fost condamnat pe o lege care nu exista. Am castigat 3 milioane. Pentru fiecare lacrima a mamei o sa cer 20 de milioane de euro despagubiri.

O sa o intreb pe mama cate lacrimi a scos din ea, la fel si pe fetele si pe nevasta mea. Atatea milioane o sa cer si ii dau la copii, la batrani, la persoane fara ajutor. Cei 3 judecatori sa plateasca toate lacrimile mamei mele. Ma indrept impotriva celor care au dat condamnarea. Cum sa condamni un om pe o lege care nu exista? Ma refer la schimbul de terenuri. Ma asteptam sa castig cu valiza, dar am castigat pe schimbul de terenuri", a spus Becali la PRO X.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si