Femeia a terminat Liceul Tehnologic Constantin Brancoveanu la cursurile cu frecventa redusa si a sustinut examenul de Bcalaureat. Ea a obtinut 6,65 la Limba Romana, 6,2 la Istorie si 9,2 la Geografie. Media generala este de 7,35.

Dupa ce a trecut examenul, femeia a tinut sa transmita un mesaj pentru tineri.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„Sunt pensionara de cinci ani si m-am gandit sa nu stau degeaba si am completat liceul la Constantin Brancoveanu, iar acum vreau sa fac ceva medical si voluntariat. Tinerii sa invete, pentru ca e foarte important si ajung pe urma ca mine. Dar pentru mine nu era o obligatie asta. Era un gol acolo pe care aa fi vrut sa il umplu”, a declarat aceasta, potrivit Observator TV.

Pe mai departe, femeia a spus ca vrea sa fie voluntar, sa ajute lumea.

“Vreau sa fac mai departe ceva medical. Sa fac voluntariat, in Kosovo, in Africa, sa ajut lumea. Nu stiu daca merg la facultate, sa vad cum ma simt”, a spus femeia.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si