Cinci familii din Bals, au plecat duminica dimineata cu masinile spre vacanta din Grecia. Drumul era aglomerat si toate masinile circulau in coloana, pe o vreme ploiasa. Marius era in masina cu sotia lui si cu fiul, in varsta de 9 ani, cand, in apropiere de Mezda, pe E 79, barbatul a apasat acceleratia si a intrat intr-o depasire nepermisa, pe pod, in curba, pe linie dubla continua. Din fata lui venea un TIR, care era condus de un sofer turc.

Soferul tir-ului a incercat din rasputeri sa evite coliziunea si a tras de volan pana cand s-a rasturnat si a fost aproape sa cada in rau.

Masina in care se aflau Marius si familia lui a fost zdrobita, iar cei trei au fost scosi dintre fiarele contorsionate in stare de inconstienta. Barbatul, in varsta de 44 de ani a murit la spital, iar sotia si fiul lor sunt in coma.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme- wowbiz.ro

In accident, au fost implicate inca trei autoturisme, toate ale unor romani, prieteni ai lui Marius, care spun ca nu isi pot da seama ce a fost in mintea barbatului sa faca o asemenea depasire, cand nu se grabeau deloc, iar soseaua era uda.

sursa: observator.tv

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si