In urma cu o saptamana, Cristi Borcea a fost eliberat conditionat de la Penitenciarul Jilava, dupa ce si-a ispasit o pedeapsa de patru ani si patru luni in Dosarul Transferurilor!

La iesirea din penitenciar insa, afaceristul in varsta de 48 de ani a surprins pe toata lumea cu noul sau look! Daca oamenii se asteptau la o aparitie garbovita, macinata de traiul din inchisoare, ei bine, surpriza a fost maxima! Borcea era pensat si cu fata injectata, semn ca apelase la cateva trucuri de infrumusetare.

“Stiu ca toti o sa spuneti ca arat bine, insa nu este deloc asa! Poate sunt proaspat pe dinafara, dar in interiorul meu, sunt terminat! Iau pastile cu pumnul si inca nu pot sa dorm noaptea de teama sobolanilor”, a marturist fostul sef al clubului Dinamo.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Jurnalistii nu s-au

lasat si au inceput sa il “investigheze” pe Borcea in privinta aspectului fizic. Astfel, in scurt timp s-a aflat care este secretul intineririi lui "Leonidas" din Stefan cel Mare. “ Afaceristul isi injecteaza saptamanal mai multi hormoni, iar substantele pe care acesta le foloseste sunt aduse special din America de catre un apropiat”, a dezvaluit gsp.ro! Mai mult, s-a mers pe ideea ca Borcea si-a facut aceste ajustari prin medicul echipei Dinamo.

borcea
Cristi Borcea, adevarul despre injectiile sale in fata! "E cel mai ipohondru om pe care l-am cunoscut"

“In acest moment, Borcea are parul vopsit brunet, sprancenele puternic pensate si ridicate, dar ce a uimit pe toata lumea este pielea perfect intinsa si stralucitoare de pe fata. Omul de incredere, care ii administreaza "elixirul tineretii", este nimeni altul decat actualul medic al echipei Dinamo, Liviu Batineanu, 61 de ani. Poreclit "Dochi", acesta si-a inceput cariera acum peste 33 de ani intr-un mic dispensar din Scaiesti, judetul Dolj, si a ajuns la Dinamo in 2002. De atunci, doctorul nu a mai plecat, indiferent de patron. Apropiat i-a ramas insa lui Borcea, caruia acum ii administreaza regulat diferite tratamente si vitamine. Sursele ziarului sustin ca pe perioada detentiei fostului sau patron, Batineanu se deplasa in locul unde acesta lucra pe timpul zilei si il injecta cu testosteron.

Daca Borcea nu a fost de gasit pentru a raspunde la informatiile ziaristilor, doctorul Batineanu s-a rezumat sa spuna ca i-a administrat doar anumite substante care sa il intinereasca. "Nu i-am facut injectii cu testosteron. I-am injectat niste hormoni pe care ii primea din America. Cristi oricum e cel mai ipohondru om pe care l-am cunoscut", a spus medicul pentru gsp.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si