Artistul suferea de o boala cumplita si s-a stins din viata in locuinta sa din Oglinzi, judetul Neamt. El a murit cu o mare durere in suflet. Sotia si fiica il abandonasera si in ultima perioada a vietii a fost ingrijit de rude.

“A murit in casa din Oglinzi, judetul Neamt.

A avut cancer osos, in metastaza. A avut multe complicatii. El a fost internat in trecut la spital, cu fractura de femur. La spitalul din Piatra Neamt i s-a facut si computer tomograf, dar a fost externat pe 2 iulie. Vineri i-am serbat ziua de nume, ca a fost Sfantul Ilie, si-a cantat si el «La multi ani!»… Asta e! Va spun sincer, sunt terminata psihic. Marti va avea loc inmormantarea, la Suceava, in locul natal, la parintii lui”, a declarat pentru Mediafax verisoara artistului.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Toata lumea s-a intrebat daca sotia si fiica vor veni macar la inmormantare. Prietenul lui Ilie Micolov a declarat pentru Click.ro ca sotia va fi prezenta la inmormantare, insa fiica sa nu va veni pentru ca este insarcinata.

“Ne-a lăsat cu limba de moarte sa il ingropam ca pe un bun crestin. Sotia e asteptata sa vina azi din strainatate (n.r. duminica), insa fata nu va veni, pentru ca este insarcinata. Pana sa ajunga ea ne-am ocupat noi de inmormantare, impreună cu familia din Suceava, care avea grija de el”, a declarat pentru Click! Lungu Marin, un prieten din Bucuresti.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si